Facebook


Med květový - pastový

Med pastový vzniká řízenou krystalizací mícháním medu do krémovité konzistence. Pastový med nestéká, dobře se maže na pečivo a zůstává stále vláčný a měkký. V pastovém medu zůstávají všechny jeho látky neporušeny a uchovány.

 

Podrobné informace  v článku "O medu"

 

Kód: 49

Med pastový vzniká řízenou krystalizací mícháním medu do krémovité konzistence. Pastový med nestéká, dobře se maže na pečivo a zůstává stále vláčný a měkký. V pastovém medu zůstávají všechny jeho látky neporušeny a uchovány.

Vytočeno 5-6/2019

Certifikát medu

Certifikát zdravotního stavu včel

 

Skladem

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem

 

 
 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.